Почивка в Кушадасъ - Лято 2024 - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Вид транспорт: Собствен транспорт
1 ден / 1 нощувка
Продължителност: 1 ден / 1 нощувка
Дестинация: Кушадасъ, Турция
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
* 1 нощувки на съответната база на изхранване в избрания хотел;
* Представител на фирмата партньор, обслужващ туристите на ТА"Кария Тур" на място
 * Медицинска застраховка:
 * Допълнителни екскурзии;
 * Разходи от личен характер;


Възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма

“КАРИЯ ТУР” ЕООД  има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по чл.97 от ЗТ, полица №: 13052310000132 на ЗАД„ЛЕВ ИНС” , гр.София, бул.“Симеоновско шосе“ 67 А валидна до 09.04.2024 г.
Плащания:

ВСИЧКИ ЦЕНИ ПО ПРОГРАМИТЕ ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ ЛЯТО 2024 СА С ВКЛЮЧЕНА СЪОТВЕТНА ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ! РЕЗЕРВАЦИИТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ ВНЕСЕН ДЕПОЗИТ  30% НЕ ПО-КЪСНО ОТ 3 ДНИ СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА И ДОПЛАЩАНЕ 25 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ЗАМИНАВАНЕ!
ПРИ ОТКАЗ ОТ ПЪТУВАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ ВНЕСЕНИТЕ СУМИ НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ!

Български граждани могат да пътуват за Република Турция с валиден международен паспорт или лична карта. При безсрочна валидност на личната карта, ако е издадена преди повече от 10 години се изисква задължително валиден международен паспорт. Чуждестранни граждани сами проверяват условията за влизане в страната.


Настаняването в автобусите винаги е спрямо реда на записване! За предни места доплащането е както следва:

 - от 1 до 4 място вкл. - 30 лв на човек в двете посоки;

 - от 5 до 12 място – 20 лв на човек в двете посоки.

След платените седалки, ако има такива, отново се спазва настаняване спрямо датата на резервация.

Настаняването във всички хотели е след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите последния ден е най – късно в 12.00. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност в случай на изискана допълнителна сума от страна на хотела , във връзка с просрочено освобождаване на стаята!

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на ALL INCLUSIVE.

Настаняването в стандартна стая с допълнително легло винаги е настаняване в стая с разтегателен фотьойл, диван или разтегателно легло. За настаняване в стая със стандартни легла е необходимо допълнително заплащане за фамилна стая.

 

Изберете хотели за резервация по програмата„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах