Почивка в Кушадасъ - ЛЯТО 2021 - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Вид транспорт: Собствен транспорт
1 ден / 1 нощувка
Продължителност: 1 ден / 1 нощувка
Дестинация: Кушадасъ, Турция
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
ВСИЧКИ ЦЕНИ  ПО ПРОГРАМИТЕ ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ ЛЯТО 2021 СА С ВКЛЮЧЕНА СЪОТВЕТНА ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ!
РЕЗЕРВАЦИИТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ ВНЕСЕН 50 ЛВ ДЕПОЗИТ НА ЧОВЕК, КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН ПРИ ЗАТВОРЕНА ГРАНИЦА ИЛИ НАЛОЖЕНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАРАНТИНА ПРИ ВРЪЩАНЕ В БЪЛГАРИЯ! ДОПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА НЕ ПО-КЪСНО ОТ 21 ДНИ ОТ ДАТАТА НА НАСТАНЯВАНЕ!
* 1 нощувки на съответната база на изхранване в избрания хотел;
* Представител на фирмата партньор, обслужващ туристите на ТА"Кария Тур" на място
* Медицинска застраховка с Асистънс за лица до 65 г. с покритие 5 000 евро - доплащане 1 лв на човек на ден;
* Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. - 10 лв; над 70 г. - 16 лв; над 80 г. - 2 лв на човек на ден;
* Медицинска застраховка за лица от 75 г. до 85 г. - 3 лв. на човек на ден;
* Допълнителни екскурзии;
* Разходи от личен характер;
* Възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма

ТА „ “КАРИЯ ТУР” ЕООД  има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по чл.97 от ЗТ, с полица №: 13062010010165 на ЗАД„ЛЕВ ИНС” , гр.София, ул.“Черни връх“ 51 Д валидна до 14.04.2021 г.
Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Настаняването във всички хотели е след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите последния ден е най – късно в 12.00. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност в случай на изискана допълнителна сума от страна на хотела , във връзка с просрочено освобождаване на стаята!

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на ALL INCLUSIVE.

Настаняването в стандартна стая с допълнително легло винаги е настаняване в стая с разтегателен фотьойл, диван или разтегателно легло. За настаняване в стая със стандартни легла е необходимо допълнително заплащане за фамилна стая.


 

Изберете хотели за резервация по програмата„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах