Почивка в Анталия / Белек - Лято 2022 - СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Вид транспорт: Автобус
1 ден / 1 нощувка
Продължителност: 1 ден / 1 нощувка
Дестинация: Белек, Турция
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
* 1 нощувки на съответната база на изхранване в избрания хотел;
* Представител на фирмата партньор, обслужващ туристите на ТА"Кария Тур" на място
* Допълнителни екскурзии;
* Разходи от личен характер;
* Доплащане за медицинска застраховка за лица до 65 г. - 1 лв на ден на човек на ден; от 65 г. до 70 г. 1.50 лв на ден на човек; над 70 г. 2 лв на ден на човек.
* Възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма

ТА „ “КАРИЯ ТУР” ЕООД  има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по чл.97 от ЗТ, с полица №: 13062110000216 на ЗАД„ЛЕВ ИНС” , гр.София, ул.“Черни връх“ 51 Д валидна до 13.04.2022 г.
Плащания:

ВСИЧКИ РЕЗЕРВАЦИИ ПО ПРОГРАМА РАННО ЗАПИСВАНЕ СЕ ПРЕДПЛАЩАТ С ВНЕСЕН 20% ДЕПОЗИТ!

ВСИЧКИ ЦЕНИ ПО ПРОГРАМИТЕ ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ ЛЯТО 2022 СА С ВКЛЮЧЕНА СЪОТВЕТНА ОТСТЪПКА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ! РЕЗЕРВАЦИИТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ ВНЕСЕН ДЕПОЗИТ НЕ ПО-КЪСНО ОТ 3 ДНИ СЛЕД ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА, КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕН ПРИ ЗАТВОРЕНА ГРАНИЦА, ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОЛОЖИТЕЛЕН PCR ТЕСТ ИЛИ НАЛОЖЕНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАРАНТИНА ПРИ ВРЪЩАНЕ В БЪЛГАРИЯ! ДОПЛАЩАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА НЕ ПО-КЪСНО ОТ 21 ДНИ ОТ ДАТАТА НА НАСТАНЯВАНЕ!

Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

Настаняването в автобусите винаги е спрямо реда на записване! За предни места доплащането е както следва:

 - от 1 до 4 място вкл. - 30 лв на човек в двете посоки;

 - от 5 до 12 място – 20 лв на човек в двете посоки.

След платените седалки, ако има такива, отново се спазва настаняване спрямо датата на резервация.

Настаняването във всички хотели е след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите последния ден е най – късно в 12.00. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност в случай на изискана допълнителна сума от страна на хотела , във връзка с просрочено освобождаване на стаята!

Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на ALL INCLUSIVE.

Настаняването в стандартна стая с допълнително легло винаги е настаняване в стая с разтегателен фотьойл, диван или разтегателно легло. За настаняване в стая със стандартни легла е необходимо допълнително заплащане за фамилна стая.

 

Изберете хотели за резервация по програмата„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах