ВАЖНО!!!

Скъпи приятели,

 

Поради обявеното днес 13.03.2020 г. извънредно положение на територията на Република България, офиса на ТА "Кария Тур" временно няма да работи.
Оставаме на Ваше разположение на познатия телефон или e-mail адрес:
+359 876 876 150
​e-mail: [email protected]

Във връзка със зачестилите въпроси относно предстоящите пътувания и възникналата извънредна ситуация, както на територията на Република България, така и в световен мащаб, моля да имате предвид следната информация:
ТА „Кария Тур“ напълно подкрепя взетите от българските власти мерки за ограничаване разпространението на COVID – 19, като непрекъснато продължава да следи ситуацията и да предоставя актуална информация на всички Вас.
Както знаете - всички Ваши резервации направени до момента, са по програми Ранно записване и депозираните от Вас суми са заплатени към съответните хотели с цел получаване включените отстъпки по тези програми и при анулация тези суми не се възстановяват.
С оглед на ситуацията и посредством подписването на Анекс към Вашите договори, за момента по тези резервации могат да бъдат направени следните промени:
Всички резервации за пътувания през месец април са отложени, а внесените суми по тях следва да бъдат прехвърлени за предстоящи пътувания до края на 2021 г.
За резервации с дати на заминаване през месец май – информацията ще бъде актуализирана в съответсвие с удължаване или не на извънредното положение.
За резервации с дати на заминаване след месец май – към момента са в сила условията по подписаните договори.
Във връзка с претенции за възстановяване на внесените суми, бихме искали да Ви уведомим, че ситуацията е нова и нелека за всички ни и ще реагираме адекватно спрямо нея, за да не загубите Вие внесените суми, нито ние да загубим Вас като клиенти. Силно вярваме, че във възможно най-кратък срок ще успеем да преодолеем това трудно за всички ни време и ще се върнем към нормален начин на живот.
Нека не се поддаваме на паниката и да мислим положително!
Пазете се и бъдете здрави!С уважение                                                                                                                                                      Екипът на Кария Тур

 „Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах